Registruj se

O nama

Škola fudbala FK POLETARAC SZ počela je sa radom 01. jula 2009. godine. Škola fudbala FK POLETARAC SZ namenjena je deci od 5 do 11 godina koja su spremna da kroz druženje, sticanje radnih i životnih navika, kao i sociološke uloge, uče osnovne elemente fudbalske igre. Sve ovo je zasnovano na pedagoškom principu uz poštovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda, uz razvijanje kolektivnog i takmičarskog duha.

Treninzi se održavaju na travnatim terenima FK Dorćol, dok u zimskom periodu koristimo terene na parketu i veštačkoj travi u sali Sportskog Centra Milan Gale Muškatirović.

Najmlađi fudbaleri FK POLETARAC SZ učestvuju u svim takmičenjima koja se održavaju tokom cele takmičarske godine. Fair Play liga koja se igra na otvorenom travnatom terenu i Mini-Maxi liga koja se igra u balonu na vestačkoj travi. Pored ovih redovnih takmičenja škola fudbala učestvuje i na mnogobrojnim turnirima, domaćim i međunarodnim.

Od 01.07.2014. FK POLETARAC SZ I FK DORĆOL sklopili su ugovor o međusobnoj saradnji, kako bi fudbaleri nakon izlaska iz škole fudbala nastavili treninge i takmičenja u Omladinskoj školi FK Dorćol.

Svaki član škole fudbala dobija na poklon majicu fudbalskog kluba. Škola fudbala FK POLETARAC SZ je mesto gde deca žele da dođu i na kome se pre svega prijatno osećaju. To je mesto gde se osim fudbala nauči i puno toga o drugarstvu i kolektivnom životu. U tom smislu, škola ima i vaspitnu ulogu.

Školom fudbala rukovodi Zoran Sredić viši sportski trener fudbala. Svi treneri pored adekvatnog obrazovanja za rad sa decom poseduju UEFA licence.